ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ​ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ

Tο λογιστικό γραφείο ΛΟΓΙΣΤΙΚΟΝ - ΚΑΡΑΜΙΧΑΛΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ προσφέρει υψηλού επιπέδου συμβουλευτική κάλυψη σε εταιρείες κάθε νομικής μορφής – μεγέθους, που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα και το εξωτερικό.
 
Απευθυνόμαστε σε επιχειρηματίες που θέλουν να δώσουν μια νέα πνοή στην επιχείρησή τους ή να ξεκινήσουν μια νέα, με βασική προϋπόθεση να έχουν ένα όραμα γι’ αυτήν.

Έχοντας στη διάθεσή μας σύγχρονη τεχνολογική υποδομή, επαγγελματικά προγράμματα και αξιοποιώντας όλες τις δυνατότητες των νέων τεχνολογιών και του Internet, προσφέρουμε στου πελάτες μας αποδοτικές, υπεύθυνες, αξιόπιστες υπηρεσίες, και ολοκληρωμένες λύσεις.
 
Το προσωπικό μας παρακολουθεί και ενημερώνεται αδιάκοπα, σχετικά με οποιαδήποτε τροποποίηση στο ισχύον φορολογικό σύστημα, γεγονός που αποτελεί σημαντική παράμετρο για τη άσκηση της δραστηριότητάς μας.
 
Μέλημά μας είναι να μάθουμε και να κατανοήσουμε το όραμα, τους στόχους, καθώς και τις λειτουργικές και χρηματοοικονομικές πτυχές της επιχείρησής σας, ώστε να σας δώσουμε τη βέλτιστή λύση για κάθε επιχειρηματικό, επενδυτικό και φορολογικό σας πρόβλημα.